To je stara spletna stran! Nova vsebina je tule! This is the old website! New content is here!

;) Japonsko trajno ravnanje las 13.09.11 ;)

» Kaj je Japonsko trajno ravnanje las?

Japonsko trajno ravnanje las - pred in potem
(Slika je simbolična)

To je inovativna metoda obdelovanja las, ki izvira iz Japonske in je namenjena ravnanju štrenastih, valovitih in kodrastih las. Po ravnanju lasje ostanejo zdravi in nepoškodovani, zato je postopek primeren tudi za ravnanje nekaterih kemično obdelanih las. Japonsko trajno ravnanje las bo vaše lase naredilo ravne, sijoče, ter na občutek svilnate. Vaši lasje bodo postali obvladljivi.

» Kako deluje?
S popolnoma varnim načinom vaše lase zravnamo tako, da je učinek trajen. Ravnanje izvajamo v dveh korakih. Prva faza preoblikovanja lasem spremni obliko, druga faza pa to obliko fiksira. Po ravnanju las ne smemo močiti do 4 dni, prav tako jih ne smemo zvijati, spenjati v fige, kite ali čope. Trajno zravnane lase lahko sušimo na zraku, oblikovanje s feniranjem in likanjem več ni potrebno. Po 6 do 12 mesecih postopek ponovimo le na narastku.
Zahvaljujoč naravnim negativnim ionom so lasje po ravnanju bolj hidrirani in močni. Produkt ne vsebuje natrijevega hidroksida in gvanidine hidroksida.

» Kako ravni bodo lasje po tretmaju?
Pravilno izvedeno Japonsko trajno ravnanje popolnoma zravna vsak, za ta postopek primeren tip las. V redkih primerih lahko pride do ponovnega zvijanja nekaterih delov las. V takšnih primerih ta predel ponovno zravnamo. Če se boste držali navodil, ki jih boste prejeli med postopkom, teh težav ne boste imeli.

» Ali se moram pred naročilom na tretma naročiti na posvet?
Predhoden posvet je nujno potreben. Izčrpen posvet lahko opravimo preko telefona, vsaka stranka pa mora izpolniti tudi spletni vprašalnik. V kolikor je stanje las vprašljivo opravimo brezplačen pregled las.

» So moji lasje primerni za trajno ravnanje las?
Najbolj primerni so zdravi, malo ali sploh ne barvani lasje. Kemično obdelani, porozni in mehansko poškodovani lasje potrebujejo temeljit pregled in testiranje preden lahko določimo ali se smejo ravnati.

Lasje, ki so kemično preveč obdelani, svetljeni z belilom ali trajno skodrani lasje, niso primerni za trajno ravnanje. V primeru, da vaših las ne moremo trajno zravnati, predlagamo ravnanje z glajenjem las. Več o tem si oglejte v prispevku - Glajenje las

» Kakšen tip lasu lahko obdelujemo z Japonskim trajnim ravnanjem las?

S to metodo ravnanja lahko obdelamo vse tipe las: Kavkazijski tip, Norveški tip, Bližnje-vzhodni tip, Latinski tip, Afriški tip in mešan tip lasu.

» Kako bodo izgledali moji lasje po Japonskem ravnanju las?

Vaši lasje bodo ravni, sijoči in zelo mehki na otip oz svilnati.

» Je po Japonskem ravnanju las potrebno lase fenirati?

Feniranje s krtačo v večini primerov ni potrebno. Včasih je dobro, da lase sušimo s sušilcem, da se hitreje posušijo, vendar pri tem krtače po navadi ne potrebujemo.

» Imam barvane lase - je to ovira?

Trajno ravnanje las @ Evilhair
(Slika je simbolična)

Trajne barve ali prelivi ne predstavljajo problema. Pomembno je le, da je od vašega zadnjega barvanja preteklo 14 dni. Prav tako je pomembno, da po postopku trajnega ravnanja, las 14 dni ne barvamo ali obdelujemo s kemičnimi postopki. Kasneje lahko lase spet mirno barvamo. Izjema so le lasje barvani z belilom/blanžem, takšnih las ne moremo trajno ravnati, lahko pa njihovo strukturo izboljšamo s Glajenjem las ali z Keratinskim tretmajem  


» Ravnanje z lasmi v prvih dveh dneh po ravnanju.

Pomembno je, da v prvih dneh izvajamo ukrepe, ki bodo pomagali doseči maksimalen rezultat ravnanja las. Če se lasje zmočijo ali so bili na vlagi jih nemudoma posušimo s sušilcem in zravnamo z ravnalcem. To je pomembno samo v prvih dveh dneh.

» Kaj ne smete početi v prvih dveh dneh po ravnanju!

- Dva do tri dni po ravnanju las ne smete umivati
- Las ne spenjajte v čop, kito, figo ...
- Ne uporabljajte sponk
- Las ne dajajte za ušesa
- Skušajte preprečite potenje (ne telovadite ipd.)
- Ne uporabljajte lasnih trakov
- Ne uporabljajte lakov, pen ali kakršnihkoli dodatnih produktov za oblikovanje las

Če upoštevate zgoraj našteta navodila, bodo vaši lasje lepi, sijoči in ravni. Pričeska pa takšna, kot ste si jo vedno želeli. ;)

Aktualne cene so v ceniku

OBVESTILO: Začeli smo uporabljati nov produkt za Japonsko trajno ravnanje, ki lase v večini primerov popolnoma zravna že po prvem ravnanju. Nekateri naši odgovori se nanašajo na staro sredstvo za ravnanje las zato niso več aktualni. Članek je dopolnjen z vsemi novostmi, ki jih morate vedeti. Če imate dodatna vprašanja vam z veseljem odgovorimo nanje.





Ogledi: 77447

Komentarji (126)
101. Saša, 17.03.13, 18:22
Zanima me, kakšna je minimalna dolžina las, da se jih že lahko trajno zravna?
102. katy, 06.04.13, 21:55
Men osebno je tale zadevca ful ušeč!!! Če si sama zravnam lase mi zravnani držijo 2 tedna,ravnam pa si jih z navadnim likalnikom remington (sicer imam močno skodrane):grin Se pravi,da bi potem najverjetneje ostali ravni tudi po vašem ravnanju? Me zanima,ker sem prebrala,da nemorete tako obdelati vseh tipov las.
103. Tanja, 12.04.13, 11:37
LP:) Tudi jaz se resno odločam za trajno ravnanje,ker imam skodrane laske in pa nonstop zaenkrat spete,ker me sinček še vedno vleče za njih:) Me pa zanima sledeče,ko bi mi jih zravnali bi bili potem 100% ravni tudi po pranju..tako da bi se odločila potem tudi za striženje. To pa verjetno pride upoštev potem po dveh dneh,ko se lasje že *uležejo*?..Ker imam od nekdaj željo imeti malce odbito frizuro,ampak težko na kodre,sedaj pa dejansko je možnost,saj bi moji lasje ostali ravni:) Je to možno? lp
104. Sergeja, 24.05.13, 09:01
A je katera že bila in ima izkušnje?
105. Klara, 29.05.13, 13:46
Živjo! Mene pa zanima, ali je možno ravnanje samo frufruja? Hvala in lep pozdrav :)
106. tamcy, 31.05.13, 20:40
jaz bi pa vprašala če se pri japonskem ravnanju las sprošča plin formaldehid... in kako tvegano je potem ravnaje...
107. TINA, 31.05.13, 23:52
LP,  
mene pa zanima,če se po prvem ravnanju ne bi čisto poravnali in bi rabila se eno ravnanje, ali to pomeni dvojno polačilo??? 
Hvala
108. jana, 04.06.13, 12:14
mene zanima v koliko primerih je strizenje konjic kasneje potrebno in koliko odstizete? ce sem bila na primer ravnokar na strizenju konjic in se odlocim za trajno ravnanje koliko je moznosti, da mi boste morali po koncanem postopku se enkrat postici konjice? 
 
hvlala,lp
109. Jasna, 09.06.13, 07:59
pozdravljeni, 
imam dolge lase, zelo goste in rahlo valovite. las je zelo močan, ki na morju zaradi slane vode postane izsušen - zanima me, ali morska voda in sonce vplivata na zravnane lase in ali si jih potem z lahkoto posušimo na soncu. ravno zato se zdaj namreč izogibam potapljanju in vsem morskim radostim, ker potem traja sušenje celo večnosti in tudi lasje so skoraj skodrani :( 
prosim vas, da mi napišete odgovor na moj mail naslov - hvala
110. EVILHAIR, 10.06.13, 00:12
Pozdravljene. 
@Saša: Minimalna dolžina za ravnanje je 5 do 7 cm. 
 
@Katy: Ne vidim razloga zakaj ravnanje nebi bilo uspešno ;) 
 
@Tanja: Če je ravnanje uspešno vidimo že med samim pstopkom.Tako se za striženje lahko odločiš še isti dan. Sevada pa lahko počakaš 3 dni in če boš zadovoljna z rezultatom naredimo še striženje. Z veseljem bi ti ustvarili kako zanimivo frizuro ;) 
 
Lp 
Evilhair
111. EVILHAIR, 10.06.13, 01:03
Zdravo, 
 
@Klara:Lahko zravnamo smo fru-fru, cena 25 do 30 eur. 
 
@Tamchy: Naš produkt ne vsebuje formaldehida ;) 
 
@Tina: V kolikor bi delali popravke in nebi ravnali celotne dolžine, bi bila cena polovična. Polno ceno plačaš če bi ponovno ravnali celotno dolžino. 
 
@Jana: Konice strižemo samo po potrebi. Če so bile strižene pred kratkim ali pa so že tako v dobrem stanju, striženje ni nujno. 
 
lp 
Evilhair
112. EVILHAIR, 10.06.13, 01:07
Jasna pozdravljena, 
 
Nega poleti: 
V poletnih mesecih lasje potrebujejo posebno nego, saj se zaradi kopanja v bazenih in morju, lahko izsušijo in začnejo vozlati. Lase po kopanju čimprej izperite s šamponom in jih negujte z maskami ter proteini oz. olji za nego las. Sonce, klor, voda in morje pustijo posledice tako na naravnih kot trajno ravnanih, kodranih ali barvanih laseh, zato je potrebna dodatna previdnost.  
Lasje pa bodo ostali ravni tudi ko se bodo sušili na soncu ;) 
 
Lp 
Evilhair
113. EVILHAIR, 11.06.13, 01:10
Pozdravljeni. 
 
Testirali smo kar nekaj ravnalcev, ki so trenutno na trgu in našli popolnega. Novo sredstvo za trajno ravnanje, vsakokrat zagotovi popoln rezultat. Zravna še tako trmast koder, pri tem pa vaše lase pusti nepoškodovane. 
Če ste bili z prejšnjim ravnanjem zadovoljni, boste sedaj popoloma navdušeni.  
 
Upam, da uživate teško pričakovan začetek poletja ;) 
 
Lep pozdrav 
Nadja
114. jana, 02.07.13, 13:17
Pozdravljena! 
 
Še enkrat sprašujem, če je možno trajno kodranje na trajno ravnane lase..Lase sem si ravnala pri vas v januarju, takjo da je vmes preteklo že kar nekaj časa in me zanima, če se jih da sedaj nazaj skodrati:) in kakšen bo potem las...trajno ravnanje mi las ni nič poškodovalo, zanima pa me, če je enako s tajnim kodranjem.. 
hvala in lp, 
jana
115. pikica, 22.07.13, 14:11
Pozdravljeni! 
 
Mene pa zanima ali si lahko dam trajno ravnati lase, ker sem sedaj pobarvana na blond ampak brez peroksida oz blanža. barva pa ima 9% hidrogen? 
 
hvala 
lp
116. Jana, 21.10.13, 13:50
Jana pozdravljena. 
Ta teden terstiramo uspešnost kodranja na trajno zravnan las. Predlagam, da me kontaktiraš na mail This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it , da ti sporočim rezultate. 
 
@Pikica: Lase lahko trajno ravnaš. ;) 
 
lp 
Nadja
117. ANA, 22.10.13, 12:29
Zdravo punce:):):) 
jaz sem bila na trajnem japonskem ravnanju v Frizerskem salonu EVILHAIR in morem rečt da sem IZJEMNO zadovoljna!!!!!!! lasje sem si likala vsak dan, zame je to že bila nočna mora! 
sem si šla trajno zravnati lasje, in sem se rešila mojega zelo velikega problema...ko si operem lasje, lasje se posušijo in so ravne, zjutraj se zbudim so lasje ravni.....na morju..ni lepšega občutka ko ne skrbiš kakšno frizuro imaš :):):) 
likalnik je v smeteh, lasje se mi pa lepo obnavljajo!!!!! 
VSE POHVALEEE!!!! in ja, PUNCE SO ZEEELO PRIJAZNE!!!!!CARICE!!! 
BY: ANA
118. Ela, 28.10.13, 20:08
Zakaj pa mladoletne osebe ne smejo same priti? Saj je pravzaprav njihova glava in njihovi lasje.
119. NAYA, 29.10.13, 01:55
Ana pozdravljena. 
Veseli me, da si zadovoljna z našim delom in imaš manj skrbi z lasmi.;) 
 
Lp 
Nadja Naya
120. NAYA, 29.10.13, 02:07
Ela pozdravljena. 
 
Mladoletne osebe potrebujejo pisno privolitev staršev. Žal samo v preteklosti že imeli težave s starši, ki so bili po navadi razburjeni zaradi zapravljene žepnine. Zato žal moramo zahtevati potrdilo. 
 
Lp 
Nadja Naya
121. tami, 08.12.13, 12:05
mene pa zanima če to japonsko trajno ravnanje las vpliva na zdravje saj sem slišala da naj bi pri postopku sproščal formaldehid ki naj bi škodoval zdravju? :x :)
122. kr enaa, 23.11.14, 20:18
ziujo:)  
jaz bi zelo rada imela ravne lase saj imam precej skodrane,dolge imam skoraj do ramen..skodranih las sem ze naveličana in predolgo časa mi vzame likanje las doma zato bi rada prišla na trajno ravnanje las..vendar me skrbi ali bo to mogoče da si nisem lase uničila preveč z likalnikom :sigh  
in zanima me še kakšna je cena :)
123. NAYA, 25.11.14, 12:53
Pozdravljeni. 
 
@ Tami: Produkt, ki ga uporabljamo ne vsebuje formaldehida in zdravju ni škodljiv.  
 
@ Kr enaa: Pridite na posvet, lase bomo pregledali in našli rešitev za vas. Cena Japonskega trajnega ravnanja se giblje med 70 in 200 eur, odvisno od dolžine in gostote las. 
Na posvet se lahko naročite preko naročilnice. ;) 
 
Lep pozdrav.
124. kr enaa, 25.11.14, 19:43
najlepša hvala :)  
evoo naročilo za posvet oddano :)  
 
Lp
125. Veronika Planko, 27.05.16, 14:20
Pozdravljeni! 
Zanima me,če je dolgotrajno ravnanje las primerno tudi za mladoletne osebe.
126. EVILHAIR, 28.05.16, 13:52
Veronika pozdravljena. 
Ravnanje je primerno tudi za mladoletne osebe, le te potrebujejo predložiti pisno izjavo staršev ali pa na ravnanje pridejo v njihovem spremstvu. Zaradi zakonske omejitve pa ga žal ne smemo izvajati na osebah mlajših od 12.let. 
 
Lep pozdrav 
Evilhair



Berete staro spletno stran, ki služi kot arhiv koristnih informacij.
Na komentarje ne odgovarjamo več.
Nova vsebina se nahaja na evilhair.com

Ime:
Email:
Komentar:



[AntiSpam] Seštej spodnji dve števili:


B3X         W        
  7    C    8 7   TDF
  N   PHK   E3R      
  W    T      B   YQ7
  R           K      



 
< Nazaj   Naprej >