To je stara spletna stran! Nova vsebina je tule! This is the old website! New content is here!

;) Japonsko trajno ravnanje las 10.08.13 ;)

       Primerno za vse, ki si želijo trajno zravnati skodrane, valovite ali štrenaste lase. Učinek je trajen.

Testirali smo kar nekaj postopkov trajnega ravnanja las, ki so trenutno na trgu in našli najbolj učinkovitega in zanesljivega.
Japonsko trajno ravnanje zagotovi popoln rezultat. Zravna še tako trmast koder, pri tem pa las ne poškoduje ali izsuši.

Japonsko trajno ravnanje

º Kako deluje?
S popolnoma varnim načinom vaše lase zravnamo tako, da je učinek trajen. Ravnanje izvajamo v dveh korakih. Prva faza preoblikovanja lasem spremni obliko, druga faza pa to obliko zadrži. Po ravnanju las ne smemo močiti do 4 dni, pravtako jih ne smemo zvijati, spenjati v fige, kite ali čope. Trajno zravnane lase lahko sušimo na zraku, oblikovanje s feniranjem in likanjem ni več potrebno.
Ravnanje nastalega narastka izvedemo ponovno po 6 do 12 mesecih. Produkt ne vsebuje natrijevega hidroksida in gvanidin hidroksida.

º Kako ravni bodo lasje po tretmaju?
Lase lahko rahlo ali popolnoma zravnamo, izbira je vaša. Med ravnanjem las lasem s pomočjo negativnih ionov povrnemo sijaj, vlago in moč.
Le pravilno izvedeno japonsko trajno ravnanje bo zagotovilo popolnoma raven rezultat. Ostale tehnike ravnanja las lase le začasno zravnajo.

º Je predhoden posvet in pregled las nujen?
Predhoden posvet je nujno potreben. Izčrpen posvet lahko opravimo preko telefona, vsaka stranka pa mora izpolniti tudi spletni vprašalnik. V nekaterih primerih moramo lase tudi pregledati. Pregled je brezplačen.

Ostale informacije, pogosta vprašanja in razpravo na to temo boste našli tukaj:
• članek: Japonsko trajno ravnanje las

Rezultat trajnega ravnanja si oglejte na:
• galerija: Japonsko trajno ravnanje las
 
Naprej >