To je stara spletna stran! Nova vsebina je tule! This is the old website! New content is here!

;) Paketi zdravljenje las 06.02.14 ;)

Paketi so primerni za vse, ki imate poškodovane, krhke, razcepljene in lomljive lase. Pa tudi za tiste, ki bi radi dosegli hitrejšo rast las.
Vabimo vas na posvet, na katerem glede na stanje las, določimo, kateri paket potrebujete in sestavimo časovni načrt nege.

Paketi-nega las
º Striženje

Prvo striženje naredimo po prvem Keratinskem tretmaju. Precejšnji del poškodovanih konic bomo ojačali s keratinom, zato bo striženje minimalno. Drugo striženje konic, bo sledilo po končani 3 do 4 kratni Keratinski in Joico K-pack Reconstructon terapiji.
Če po končani seriji terapiji striženje ne bo potrebno, pa drugo striženje lahko koristite v roku 2 mesecev po opravljeni seriji terapij.

º Keratinski tretma

Da bi pri zelo poškodovanih laseh dosegli optimalne rezultate zdravljena s Keratinom, morate prve 3 do 4 tretmaje narediti v prvih 4 tednih.  Hidroliziran organski keratin se učinkovito veže na keratin, ki ga že imate v laseh. Če so vaši lasje zelo poškodovani, vsebujejo manj keratina, zato je potrebnih več ponovitev.
Po 3 do 4 ponovitvah povsem utrdimo razcepljene keratinske vezi in zmanjšamo razcepljenost, lomljivost in štrenavost las. Tako je terapija uspešno zaključena.
Keratin znatno okrepi strukturo ter izboljša lesk, prožnost in česanje las. Tako boste hitreje pridobivali dolžino las, saj bo življenjska doba konic podaljšana.
Prvi rezultati so vidni že po prvi terapiji.

º Joico K-pack Reconstruction nega las

Je dopolnilna vlažila in regenerativna nega. Lasje postanejo še bolj voljni in navlaženi.

Naročite se lahko preko naročilnice ali pa nas pokličete med 15:00 in 20:00 na 040 808 710.
 
< Nazaj